Båtförvaring

Båtförvaring

Trygg Förvaring i Perfekta Förhållanden

Din båt förtjänar det bästa. Låt oss sköta vinterförvaringen.

VARMFÖRVARING

Båtförvaring hos Strömstad MarinService

När höstens kyliga vindar sveper in och vinterkylan närmar sig, är det dags att tänka på var din båt bäst får sin vintervila. På Strömstad MarinService har vi skapat den ultimata miljön för båtförvaring, där varje detalj är noga genomtänkt för att ge din båt det bästa möjliga skyddet.

Först och främst ligger säkerheten oss varmt om hjärtat. Vår båthall är inte bara låst, utan även bevakad, vilket säkerställer att din båt är skyddad från ovälkomna besökare. Utöver detta är vår hall torr och uppvärmd. Dessa klimatkontrollerade förhållanden förhindrar fuktuppbyggnad, vilket kan skada båtens material, och håller båten i optimalt skick genom de kallaste månaderna.

Oavsett om du äger en kompakt båt på 10 fot eller en imponerande yacht på 50 fot, finns det plats i vår båthall. Vi hanterar varje båt med den största omsorgen och respekten den förtjänar. Vår expertis inom båthantering innebär att du kan känna dig trygg med att din båt är i de bästa möjliga händerna.

Kort sagt, båtförvaring hos Strömstad MarinService är inte bara en plats att förvara din båt – det är en plats där din båt får den vård, uppmärksamhet och respekt den förtjänar. Vi ser fram emot att ta hand om din skatt under den kommande vintern.