Upptagning

Upptagning

Smidig och Trygg Båtupptagning

Låt oss lyfta din båt – enkelt och säkert. Med expertis och omsorg garanterar vi en problemfri upptagning.

Upptagning

Båtupptagning hos Strömstad MarinService

När hösten närmar sig och det är dags att tänka på upptagning av din båt, står vi redo att assistera. Hos Strömstad MarinService förstår vi att varje båt, oavsett storlek och modell, kräver en speciell sorts omsorg. Det är just denna dedikation och uppmärksamhet till detalj som vi är kända för.

För det första sätter vi alltid säkerheten främst. Med vår skickliga personal och den senaste utrustningen kan du lita på att din båt lyfts ur vattnet skonsamt och korrekt. Vi förstår båtens värde, inte bara i monetära termer utan också dess emotionella värde för ägaren. Därför behandlar vi varje båt som om den vore vår egen.

Vår flexibilitet är en annan punkt som våra kunder uppskattar. Vi vet att livet kan vara hektiskt, och därför strävar vi efter att anpassa oss efter dina förutsättningar. Oavsett om det handlar om tidpunkten för upptagningen eller speciella önskemål kring förvaringen, är vi här för att möta dina behov.

Slutligen vill vi nämna vår servicebrygga, som gör upptagningen ännu smidigare. Detta innebär att vi kan erbjuda en helhetslösning, från upptagning till förvaring, vilket sparar tid och minimerar besvär för dig.

Kort sagt, när du väljer Strömstad MarinService för båtupptagning, väljer du trygghet, bekvämlighet och en förstklassig service. Vi ser fram emot att ta hand om din båt när säsongen är över.