Om oss

Om oss

Dina behov möter vår expertis

Strömstad MarinService kombinerar årtionden av branscherfarenhet med en genuin passion för sjölivet. Vi erbjuder expertbåtservice, trygg förvaring och kvalitetsförsäljning av båtar och motorer. Vårt engagemang? Din fullständiga tillfredsställelse.

Rikard Båtta

Där Passionen för Havet Styr

Från barndomens första båttur till att driva en av regionens mest respekterade marinverksamheter, Rikard Båttas liv har alltid kretsat kring vattnet. Som ägare av Strömstad MarinService, för Rikard med sig en kombination av teknisk kunskap och ett genuint engagemang för allt som har med båtliv att göra.

Rikard förstår vikten av att ha en båt i toppskick, inte bara för säkerhetens skull, utan också för den frihet och glädje som kommer med öppet vatten. Hans passion för sjölivet återspeglas i varje aspekt av verksamheten, från handplockade produkter till skräddarsydda tjänster som ger varje kund en oöverträffad upplevelse.

Med Rikard vid rodret kan kunderna vara säkra på att de får det bästa – inte bara i produkter och tjänster, utan också i engagemang, kunskap och en sann kärlek till sjölivet.

Hur vi arbetar

Effektivt, engagerat, noggrant, kundfokuserat.

Kontakta oss

När du identifierar ett behov, nå ut till oss via telefon, e-post eller direktbesök.

Rådgivning

Diskutera dina behov med vårt team. Vi ger råd och rekommendationer baserat på din unika situation.

Offert

Efter att ha förstått dina behov, skickar vi en tydlig och transparent offert för din översyn.

Jobbet gjort

När du godkänner offerten, sätter vårt expertteam igång och ser till att jobbet utförs till högsta standard.

Galleri

Så ser det ut hos oss